22/9 Syrad Magi
i Östersund
Många grönsaker går att förädla genom olika konserveringsmöjligheter. I denna kurs ska vi
- utreda begreppen som "syrning", inläggning, pickles, fermentering, mjölksyrejäsning mm.
- tillverkar olika produkter som kursdeltagarna tar med sig hem.
Vi håller till i Studiefrämjandets utbildningskök, Storgatan 34, Östersund.
Datum: Söndag den 22/9/2024 , 9.00-15.00
Lunch medtages och kan värmas i köket. Kaffe, te och fika under dagen ingår.
Kostnad: 525 kr som du betalar till Personalföreningens bankgiro 499-0305 senast 17/9.
Bindande anmälan.
Max. 16 , minst 8 deltagare. Sista anmälningsdag 15/9/2024
Kursledare: Ibo Schupp-Jonasson, Strömsund
073-8062686
Det är inte tillåtet att göra anmälningar längre. Sista anmälningsdag var den 18 september klockan 13.01.